A Serious Problem with new version (1.5) of TRotateImage!!

Please post bug reports, feature requests, or any question regarding the DELPHI AREA products here.

A Serious Problem with new version (1.5) of TRotateImage!!

Postby hadipardis » April 29th, 2006, 8:01 pm

Hello,
I tried the new version (1.5) of TRotateImage component. Its speed is very good in respect to the older version. But unfortunately, it has a serious problem. To understand this problem, please insert an instance of this component in the design form and then at the run time ,try to change the position of it. For example run this code:
Code: Select all
RotateImage1.picture.loadfromfile('test.bmp');
RotateImage1.Left:=10;

It seems that this component doesn't move at all and it needs to repaint again. I tried to do so by RotateImage.repaint or also RotateImage.referesh; But none of these codes doesn't solve the problem. Now, what is the wrong?
hadipardis
Junior Member
Junior Member
 
Posts: 33
Joined: July 17th, 2004, 5:45 am

Postby Kambiz » April 30th, 2006, 1:51 am

The bug is fixed and you can download the update.

Thank you.
Kambiz
User avatar
Kambiz
Administrator
Administrator
 
Posts: 2405
Joined: March 7th, 2003, 7:10 pm

Postby hadipardis » April 30th, 2006, 6:07 am

I downloaded it again ,but the problem is still remained! I load an image to it but I cann't move its position!! :(
hadipardis
Junior Member
Junior Member
 
Posts: 33
Joined: July 17th, 2004, 5:45 am

Postby Kambiz » April 30th, 2006, 10:24 am

Did you rebuild your package?
Kambiz
User avatar
Kambiz
Administrator
Administrator
 
Posts: 2405
Joined: March 7th, 2003, 7:10 pm

Postby hadipardis » April 30th, 2006, 11:09 am

Yes, I downloaded your update, but I seems that its version is 1.5 not 1.51:
Code: Select all
{------------------------------------------------------------------------------}
{                                                                              }
{  TRotateImage v1.50                                                          }
{  by Kambiz R. Khojasteh                                                      }
{                                                                              }
{  kambiz@delphiarea.com                                                       }
{  http://www.delphiarea.com                                                   }
{                                                                              }
{------------------------------------------------------------------------------}

But the problem is still remained!!!
hadipardis
Junior Member
Junior Member
 
Posts: 33
Joined: July 17th, 2004, 5:45 am

Postby Kambiz » April 30th, 2006, 11:22 am

Where did you get the file from?

Please download it from the following link:
http://delphiarea.com/products/rotateimage/rotateimage.zip

Also, be sure there are only the recent copy of the files in your Delphi's search path.
Kambiz
User avatar
Kambiz
Administrator
Administrator
 
Posts: 2405
Joined: March 7th, 2003, 7:10 pm

Postby hadipardis » April 30th, 2006, 7:20 pm

Sorry to tell this again, but the bug has not fixed yet!! I check your update again and I rebuilt its package , also I checked the right unit file in Delphi's Path!! Are you sure that the problem has solved? :?:
hadipardis
Junior Member
Junior Member
 
Posts: 33
Joined: July 17th, 2004, 5:45 am

Postby Kambiz » April 30th, 2006, 8:31 pm

Yes, I'm sure. I found the cause of bug and fixed it.

I still do believe you are not using the latest update.
Kambiz
User avatar
Kambiz
Administrator
Administrator
 
Posts: 2405
Joined: March 7th, 2003, 7:10 pm

Postby hadipardis » May 1st, 2006, 1:14 pm

I tested it (lastest version 1.51)with another PC and a clean version of Delphi! The problem has not solved!!! Please test it with a 640x480 picture, you will see the problem!!
hadipardis
Junior Member
Junior Member
 
Posts: 33
Joined: July 17th, 2004, 5:45 am

Postby Kambiz » May 1st, 2006, 5:02 pm

Yes, I could see the bug.

But it's a new one, right?
Kambiz
User avatar
Kambiz
Administrator
Administrator
 
Posts: 2405
Joined: March 7th, 2003, 7:10 pm

Postby Kambiz » May 1st, 2006, 6:55 pm

Please upload the new update.

If you found a bug again, please post a small program here to be able to regenerate the bug.

Thanks
Kambiz
User avatar
Kambiz
Administrator
Administrator
 
Posts: 2405
Joined: March 7th, 2003, 7:10 pm


Return to DELPHI AREA Products

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests

cron