textfader web typo?

Please post bug reports, feature requests, or any question regarding the DELPHI AREA products here.

textfader web typo?

Postby HPW » April 11th, 2006, 1:41 pm

A typo or do you use a time-tunnel:

http://www.delphiarea.com/products/textfader/
http://www.delphiarea.com/products/

Version 1.23 (April 7, 2007)

:wink:
Hans-Peter
HPW
Moderator
Moderator
 
Posts: 230
Joined: February 25th, 2006, 10:19 am
Location: Germany

Postby Kambiz » April 11th, 2006, 1:48 pm

:lol:

Thank you!
Kambiz
User avatar
Kambiz
Administrator
Administrator
 
Posts: 2408
Joined: March 7th, 2003, 7:10 pm

Postby kokkoras » April 11th, 2006, 5:03 pm

It took me 4 minutes to figure out....
Fotis
User avatar
kokkoras
Moderator
Moderator
 
Posts: 317
Joined: March 12th, 2005, 11:19 pm
Location: Thessaloniki, Greece

Postby HPW » April 11th, 2006, 5:25 pm

Fixed on product page
but not under 'What new' here:

http://www.delphiarea.com/products/textfader/

:!:
Hans-Peter
HPW
Moderator
Moderator
 
Posts: 230
Joined: February 25th, 2006, 10:19 am
Location: Germany

Postby Kambiz » April 11th, 2006, 6:40 pm

Also my browser shows 2007. But when I download the file, it is OK. :?
Kambiz
User avatar
Kambiz
Administrator
Administrator
 
Posts: 2408
Joined: March 7th, 2003, 7:10 pm

Postby kokkoras » April 11th, 2006, 6:47 pm

Kambiz wrote:Also my browser shows 2007. But when I download the file, it is OK. :?

It's ok now.

EDIT: now, the "quote" BBCode looks broken.
Fotis
User avatar
kokkoras
Moderator
Moderator
 
Posts: 317
Joined: March 12th, 2005, 11:19 pm
Location: Thessaloniki, Greece

Postby Kambiz » April 11th, 2006, 9:07 pm

kokkoras wrote:
Kambiz wrote:Also my browser shows 2007. But when I download the file, it is OK. :?

It's ok now.

EDIT: now, the "quote" BBCode looks broken.


You found a bug in the new release (2.0.20) of phpBB. :)

As I checked it out, it happens when HTML tags are enabled. Or in another words, "Disable HTML in this post" is not checked.
Kambiz
User avatar
Kambiz
Administrator
Administrator
 
Posts: 2408
Joined: March 7th, 2003, 7:10 pm

Postby Kambiz » April 11th, 2006, 9:20 pm

The "Quote" BBCode bug is already reported.

http://www.phpbb.com/bugs/viewreport.php?b=1498
Kambiz
User avatar
Kambiz
Administrator
Administrator
 
Posts: 2408
Joined: March 7th, 2003, 7:10 pm

Postby kokkoras » April 12th, 2006, 12:20 am

Kambiz wrote:You found a bug in the new release (2.0.20) of phpBB. :)
As I checked it out, it happens when HTML tags are enabled. Or in another words, "Disable HTML in this post" is not checked.


I used the defualt settings. Now it works (again with default settings). :? So, was it a bug or a setting?
Fotis
User avatar
kokkoras
Moderator
Moderator
 
Posts: 317
Joined: March 12th, 2005, 11:19 pm
Location: Thessaloniki, Greece

Postby Kambiz » April 12th, 2006, 7:15 am

It is a bug.

I changed the default settings to avoid this problem.
Kambiz
User avatar
Kambiz
Administrator
Administrator
 
Posts: 2408
Joined: March 7th, 2003, 7:10 pm


Return to DELPHI AREA Products

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest