Assistant AV

Please post bug reports, feature requests, or any question regarding the DELPHI AREA products here.

Assistant AV

Postby w2m » August 21st, 2003, 4:42 am

Apparently there is a small "bug" or feature" in Assistant. When I call
Line 1. if Assistant.Showing then
Line 2. Assistant.Play ( [aaWave, aaGreet] ); :cry:

when I change to the following actors:
1. Ann
2. Dolly
3. Donald

I get an AV.

If I comment out line 1 & 2 the AV does not ocurr with the 3 actors.
The AV does not ocur with all the remaining actors that I have.

I am guessing, but I suspect that aaWave and/or aaGreet is not in the 3 offending actors. I can do without the greeting when actors change but shouldn't assistant automatically not play aaWave, aaGreet if the action id not contained in the actor?

Regards

Bill
w2m
w2m
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 76
Joined: March 8th, 2003, 7:11 pm
Location: New York, USA

Postby Kambiz » August 21st, 2003, 7:44 pm

I fixed the bug and update is available to download.

The AV was because of a typo. In a for loop, instead of writing to I had written downto. :?

I'm sorry for this inconvenience.

Greetings,
Kambiz
User avatar
Kambiz
Administrator
Administrator
 
Posts: 2405
Joined: March 7th, 2003, 7:10 pm

Postby w2m » August 21st, 2003, 9:49 pm

[quote="Kambiz"]I fixed the bug and update is available to download.

The AV was because of a typo. In a for loop, instead of writing to I had written downto. :?

I'm sorry for this inconvenience.

:D

No inconvenience Kambiz... just trying to solve a bug. Your fix worked perfectly ... no more AV's.

Thanks for the speedy fix.
Have a nice day :D
w2m
w2m
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 76
Joined: March 8th, 2003, 7:11 pm
Location: New York, USA


Return to DELPHI AREA Products

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests

cron