PasteFromClipboard in SimpleGraph

Please post bug reports, feature requests, or any question regarding the DELPHI AREA products here.

PasteFromClipboard in SimpleGraph

Postby P_G » April 26th, 2005, 12:02 pm

Hi Kambiz and Stefan,

Besides the problem I described here http://www.delphiarea.com/forum/viewtopic.php?t=408, I noticed a bug in the new release of SimpleGraph v1.55:
You get an error message when pasting a node from the clipboard. I checked this in the demo application as well, so I think it will be easy to reproduce.

C.U. P_G
P_G
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 51
Joined: June 14th, 2004, 11:13 am
Location: Germany

Postby P_G » May 6th, 2005, 4:25 pm

Am I the only one with these problems? :?

P_G
P_G
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 51
Joined: June 14th, 2004, 11:13 am
Location: Germany

Postby Kambiz » May 9th, 2005, 12:58 pm

P_G:

You are right. I fixed the bug and you can upload the update.

Stefan:

I might not change TMemoryHandleStream.Destroy in my last update. :(
Kambiz
User avatar
Kambiz
Administrator
Administrator
 
Posts: 2405
Joined: March 7th, 2003, 7:10 pm

Postby Stefan » May 9th, 2005, 1:45 pm

:)
User avatar
Stefan
Moderator
Moderator
 
Posts: 128
Joined: September 27th, 2004, 9:40 am
Location: Tilburg, The Netherlands

Postby P_G » May 9th, 2005, 3:10 pm

Thanks a lot.
:)

P_G
P_G
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 51
Joined: June 14th, 2004, 11:13 am
Location: Germany


Return to DELPHI AREA Products

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron