SimpleGraph, how to create a new "component"?

Please post bug reports, feature requests, or any question regarding the DELPHI AREA products here.

SimpleGraph, how to create a new "component"?

Postby fellipeh » February 19th, 2009, 11:43 am

Hello, I'm from Brazil - sorry my poor english :oops: - I want to create a software to develop database, the famous "DataBase Designer", and I like to use SimpleGraph to do these... can I use for this propose? To use for these propose, I have to create a new "component" inherited from normal Rectangle, with can I write a "fields" into the new Rectangle, and in top, the name of "table". Can I use SimpleGraph for this? if not, what component can I use?

Best Regards
Fellipe H.
fellipeh
Member
Member
 
Posts: 2
Joined: February 18th, 2009, 6:09 pm

Re: SimpleGraph, how to create a new "component"?

Postby Kambiz » February 20th, 2009, 2:22 pm

Gi Fellipe,

In my point of view, yes, you can. It is not so difficult to subclass SG graph classes to create a new one.
Kambiz
User avatar
Kambiz
Administrator
Administrator
 
Posts: 2408
Joined: March 7th, 2003, 7:10 pm

Re: SimpleGraph, how to create a new "component"?

Postby fellipeh » February 21st, 2009, 2:19 am

can you post a simple example, to how I do these?

regards
Fellipe H
fellipeh
Member
Member
 
Posts: 2
Joined: February 18th, 2009, 6:09 pm

Re: SimpleGraph, how to create a new "component"?

Postby Kambiz » February 21st, 2009, 11:43 am

Sorry, but I can't.

Look at the source of SimpleGraph. You will find the example.
Kambiz
User avatar
Kambiz
Administrator
Administrator
 
Posts: 2408
Joined: March 7th, 2003, 7:10 pm


Return to DELPHI AREA Products

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest