Suspended Account!

Please discuss topics non-related to Delphi programming here.

Suspended Account!

Postby Kambiz » April 10th, 2006, 8:29 pm

You may noticed that the site was disabled for a couple of days.

I had to wait for two days to get an answer from my ex-hosting service. And of course the answer was amazing: my payment order was declined on Nov 25, 2005! Even they didn't bother themselves to send a notification e-mail.

Anyway, I moved delphiarea on a new host (IX Web Hosting) which is more powerfull with a better price.

Let's see what's going on with this one. :)

Cheers
Kambiz
User avatar
Kambiz
Administrator
Administrator
 
Posts: 2424
Joined: March 7th, 2003, 7:10 pm

Postby HPW » April 11th, 2006, 6:09 am

Good to see you back on the track! :D

Forum speed seems better in the moment.

By the way, your main site shows always errors on loading with IE6 for me.
When I do not have the errors disabled this is a bit annoying.
(Show script errors=false)
(Was also on the old server)
(syntax error - code: 0)
Last edited by HPW on April 11th, 2006, 9:20 am, edited 1 time in total.
Hans-Peter
HPW
Moderator
Moderator
 
Posts: 236
Joined: February 25th, 2006, 10:19 am
Location: Germany

Postby kokkoras » April 11th, 2006, 7:52 am

Glad to have you online again. We missed you! :lol:
Fotis
User avatar
kokkoras
Moderator
Moderator
 
Posts: 317
Joined: March 12th, 2005, 11:19 pm
Location: Thessaloniki, Greece

Postby cozturk » April 11th, 2006, 10:08 am

Kambiz ,

I need new hosting. Probably I 'll prefer IX Web Hosting also. I trust you. let me checking IX Web Hosting...
cozturk
Moderator
Moderator
 
Posts: 63
Joined: June 30th, 2005, 5:39 am
Location: Istanbul - Turkiye

Postby Kambiz » April 11th, 2006, 10:59 am

The speed of new server is impressive.

HPW,

I think the error is is because of logging script. I'll remove it. Thank you.

cozturk,

I got IX Bussiness Plan for 24 months (US $6.45 / month).

The ex-hosting (iPowerWeb) billed me US $115.40 for their six month service. :(
Kambiz
User avatar
Kambiz
Administrator
Administrator
 
Posts: 2424
Joined: March 7th, 2003, 7:10 pm

Postby HPW » April 11th, 2006, 11:31 am

>I think the error is is because of logging script. I'll remove it. Thank you.

Works nice now! Thanks.
Hans-Peter
HPW
Moderator
Moderator
 
Posts: 236
Joined: February 25th, 2006, 10:19 am
Location: Germany

Postby Kambiz » April 11th, 2006, 11:35 am

HPW wrote:>I think the error is is because of logging script. I'll remove it. Thank you.

Works nice now! Thanks.


How quick you check out the site! It was less than a minute that I uploaded the files. :lol:
Kambiz
User avatar
Kambiz
Administrator
Administrator
 
Posts: 2424
Joined: March 7th, 2003, 7:10 pm


Return to Miscellaneous

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron